Впровадження децентралізованої системи ідентифікації - Власов, А. В.; Сєвєрінов, О. В.; Слиш, О. В. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є аналіз сучасних систем цифрової ідентифікації та існуючих протоколів, які впроваджені для підвищення безпеки процедур цифрової ідентифікації. Пропонується впровадити децентралізовані системи, які побудовано за технологією блокчейн, для створення розподіленої бази даних з мітками часу для кожної процедури ідентифікації з використанням користувачем свого власного ідентифікатору.
Keywords: система цифрової ідентифікації; децентралізована система; технологія блокчейн; багатофакторна ідентифікація