Умови доступу на ринок будівельних послуг осіб, що здійснюють інжинірингову діяльність - Кириченко, І. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2017)
Статтю присвячено аналізу чинного законодавства у сфері допуску відповідальних виконавців робіт у будівельній сфері до здійснення інжинірингової діяльності, проведено дослідження вітчизняної нормативно-правової бази з питань ліцензування та сертифікації в галузі інжинірингової діяльності та зроблено відповідні висновки. // The article is devoted to the analysis of the current legislation in the field of admission of responsible performers in the construction sector in the implementation of engineering activity, conducted research on the domestic normative-legal framework for licensing and certification in the field of engineering activity and made relevant conclusions.
Keywords: інжинірингова діяльність; ліцензування; сертифікація; умови допуску на ринок будівельних послуг; engineering activity; licensing; certification; conditions for admission to the construction services market