Актуальні питання адміністративного права та процесу - Балова, Г. А.; Солнцева, Х. В. (Право, 2018)
У статті охарактеризовані деякі адміністративно-правові аспекти викладання предмета «Правознавство» у середній школі в Україні в процесі реформування сфери освіти; проаналізовані нормативно-правові акти, які регулюють суспільні відносини в процесі викладання предмета «Правознавство», проблемні питання та шляхи їх подолання. // The article describes some administrative and legal aspects of teaching the subject "Law" in high school in Ukraine in the process of reforming the education sector; analyzed normative legal acts that regulate public relations in the process of teaching the subject "Jurisprudence", problematic issues and ways to overcome them.
Keywords: правознавство; реформування; освіта; адміністративно-правові аспекти; державний стандарт; адміністративне право; jurisprudence; reforming; education; administrative and legal aspects; state standard; administrative law