Інформаційний Бюлетень Української Астрономічної Асоціації. 1996 - (:unkn) unknown (ВПЦ "Наукова книга”, 1996)
В бюлетені приведено матеріали Міжнародної наукової конференції "Метеорні частки в атмосфері Землі" (Харків, Україна, 6-9 жовтня 1996 p.), присвяченої 50-річчю підготовки радіоінженерів у Харкові.
Keywords: інформаційний бюлетень; метеорні частки