Розумний годинник на базі Arduino - Чайка, В. Є. (My University, 2025)
Об'єктом розробки є розумний годинник, призначений для відображення часу та виконання додаткових функцій з використанням мікроконтролера. Предметом розробки є апаратно-програмний комплекс на базі Arduino, який забезпечує функціональність розумного годинника, включаючи збір, обробку та виведення даних. Метою розробки є створення розумного годинника на базі Arduino, який забезпечує точне відображення часу, функції будильника та таймера, можливість вимірювання навколишніх параметрів, таких як температура, а також передавання даних для подальшого використання.
Keywords: розумний годинник; arduino uno; безпровідне з’єднання