Побудова маршрутів пересування транспортних засобів з застосуванням машинного навчання - Малинін, О. О. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – алгоритми побудови маршрутів транспортних засобів та застосування машинного навчання в розробці. Мета роботи – побудова максимально наближених до оптимальних маршрутів на карті з врахуванням переваг користувача. Розглянуті процедури машинного навчання у задачах оптимізації побудови маршрутів пересування транспортних засобів; використання машинного навчання для побудови рекомендаційної системи побудови особистих маршрутів пересування транспортних засобів.
Keywords: машинне навчання; побудова маршруту; алгоритми пошуку; рекомендаційна система