Дослідження методів обробки розподілених транзакцій в мікросервісній архітектурі на основі патерну SAGA - Кузнецов, Р. О. (My University, 2024)
Метою роботи є отримання рекомендацій для інженерів, які спростять та прискорять такі процеси, як впровадження механізму забезпечення транзакційності в розподілених системах на основі мікросервісної архітектури. Методами розробки та проектування є платформа Spring, мова програмування Java, CКБД MySQL, брокер повідомлень Apache Kafka, фреймворк для реалізації SAGA Eventuate, середовище розробки IntelliJ IDEA, ПЗ для контейнеризації Docker Desktop, профайлер JVM VisualVM.
Keywords: обробка розподілених транзакцій; профайлер; мікросервіс; розподілена система; docker; платформа Spring; SAGA Eventuate