Спосіб інтеграції візуальних засобів у навчальний процес школярів - Дейнека, Д. (ХНЕУ, 2024)
У сучасному освітньому середовищі інтеграція візуальних засобів у навчальний процес школярів набуває все більшої важливості. Візуальні засоби, такі як графіка, діаграми, відеоматеріали, та інші, стають потужним інструментом для сприяння засвоєнню матеріалу та розвитку креативності. Доповідь присвячена розгляду ефективних способів інтеграції цих засобів у навчальний процес школярів.
Keywords: візуальні засоби навчання; навчання школярів