Дослідження методів штучного інтелекту для автоматизації бізнес-процесів - Купцов, А. Д. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є автоматизація бізнес-процесів за допомогою штучного інтелекту та машинного навчання. Метою роботи є проведення дослідження продуктивності автоматизації бізнес-процесів за допомогою штучного інтелекту та машинного навчання. Методами розробки та проектування є використання різних методів машинного навчання для прогнозування попиту на послуги та товари, які надає бізнес.
Keywords: автоматизація бізнес-процесів; попит на послуги; попит на товари