Обобщенный критерий эффективности беспроводного сегмента информационной системы предприятия - Михнов, Д. К.; Михнова, А. В.; Мохаммед, К. Мохаммед (My University, 2010)
В статті наведено обґрунтування вибору загального критерію для оцінювання функціонально-вартісних рішень при побудові структури бездротового сегменту ІС підприємства. Ураховані топологічні, інформаційні характеристики і характеристики, що висуває користувач, та вартісні показники. The decision of general criterion choice for value analysis of corporative IS wireless segment structure development is proposed in this paper. The characteristics of topology, users and information as well as cost parameters are considered.
Keywords: информационная система; беспроводной сегмент; обобщенный критерий; нормирование