Щодо співвідношення понять «припинення трудового довору», «розірвання трудового договору» та «звільнення» - Конопельцева, О. О. (Право, 2018)
У статті досліджено поняття та сутність припинення трудового договору, його співвідношення з поняттями «розірвання трудового договору» і «звільнення з роботи» працівника. // The article examines the concept and essence of termination of the employment contract, its relationship with the concepts of "termination of the employment contract" and "dismissal" of the employee.
Keywords: трудові правовідносини; трудовий договір; припинення трудового договору; розірвання трудового договору; звільнення; працівник; labor relations; employment contract; termination of employment contract; termination of employment contract; dismissal; employee