Модель генерационных характеристик излучателя резонансного лидара - Зарудний, О. А.; Басецький, В. Л. (ХНУРЭ, 2010)
Розглянуто фізичну модель генераційних процесів у рідинному лазері на барвниках із ламповою накачкою. Отримані співвідношення для потужності генерування та порігової потужності накачування з урахуванням підсиленого радіаційного шуму та термооптичних спотворень резонатору
Keywords: Лідар; лазер