Напрямки вдосконалення господарсько-правового регулювання діяльності туроператорів в зв’язку з COVID-19 - Семенова, М.; Гунаре, М. (Право, 2020)
Стаття присвячена питанням спрощення діяльності туристичних операторів з урахуванням пріоритету забезпечення інтересів споживачів туристичних послуг. Запропоновано конкретні заходи, спрямовані на вдосконалення господарсько-правового регулювання діяльності туроператорів. // The article is devoted to the simplification of tourist operators, taking into account the priority of ensuring the interests of consumers of tourist services. Specific measures aimed at improving economic and legal regulation of tour operators are offered.
Keywords: туризм; ліцензування; фінансове забезпечення; страхування; реєстр; tourism; licensing; financial support; insurance; registry