Розробка моделі процесу керування вразливостями у складі комплексної системи захисту інформації - Поддубний, В. О. (My University, 2020)
Метою роботи є розробка моделі процесу керування вразливостями у складі комплексної системи захисту інформації. Об’єкт дослідження – комлексна система захисту інформації. Предмет дослідження – процеси керування вразливостями вразливостей у складі систем захисту інформації.
Keywords: система захисту інформації; вразливість; cvss менеджмент вразливостей