Особливостi передачi big data в aon-мережi - Афанасьєва, А. М. (My University, 2020)
З настанням в кінці 90-х гігабітної ери надзвичайну важливість придбала величина диференціальної модової затримки, від якої залежала можливість досягнення необхідної пропускної здатності. Ті волокна, які успішно проходили тести на величину DMD, стали називати оптимізованими для лазерної передачі.
Keywords: big data