Програмна система для обліку проведення щеплень - Якушев, Н. О. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – програмна система для обліку проведення щеплень. Мета розробки – створення програмної системи для обліку проведення щеплень, яка складається з серверної частини, клієнтської частини та мобільного програмного застосунку. Метод рішення – середовища розробки IntelliJ IDEA, Android Studio, мови програмування JavaScript, Kotlin, SQL Server база даних. В результаті розробки створено програмну систему для обліку проведення щеплень, яка складається з серверної частини, клієнтської частини та мобільного програмного застосунку, та яка автоматизує ключові процеси вакцинації, зменшує вплив людського фактору, спрощує взаємодію пацієнтів і лікарів.
Keywords: вакцина; проведення щеплень; облік проведення щеплень; лікар; медичний заклад; пункт вакцинації; пацієнт