Використання інтерактивної інфографіки при створенні електронного мультимедійного видання - Мажуга, М. О.; Бокарева, Ю. С. (ХНУРЭ, 2016)
Багато українських шкільних підручників мало приваблюють сучасних учнів, скоріше, навпаки – віднаджують. Але офіційні підручники мають на них гриф міністерства. Проте паралельно з офіційними виданнями, останнім часом в Україні, створюють цікаві альтернативні проекти, покликані вчити дітей продуктивно й вільно мислити, плекають у них креативність і художній смак, ламають стереотип про те, що навчання неодмінно має бути серйозним, нудним і з купою труднощів. При розробці такого навчального мультимедійного видання з математики для учнів п`ятого класу були розглянуті засоби створення інтерактивної інфографіки, що дозволило зробити більш цікавим та ефективним процес навчання.
Keywords: мультимедійне видання; нтерактивна інфографіка; електронне видання; навчальний матеріал