Дослідження сучасних технологій виготовлення флексографічних форм - Маїк, Л. Я.; Ковальський, Б. М.; Голубник, Т. С.; Занько, Н. В.; Писанчин, Н. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2022)
При виготовленні високоякісної етикетково-пакувальної продукції флексографічним способом друку одним з основних елементів є друкарська форма. Приведено опис флексографічних пластин та приладів для дослідження флексографічних друкарських форм і відбитків. Здійснено порівняльний аналіз двох технологій виготовлення флексографічних друкарських форм з плосковерхою вершиною крапки компанії DuPont. Виконаний аналіз та оцінка результатів експерементальних досліджень.
Keywords: етикетково-пакувальна продукція; флексографічна форма