Моделі часових керуючих автоматів з гнучкою логікою на основі мікроконтролерів - Кислянська, Д. В. (My University, 2021)
Предметом дослідження в кваліфікаційній роботі є способи опису моделей керуючих автоматів з гнучкою логікою на основі мікроконтролерних пристроїв на мові програмування СІ. Проведений аналіз методів побудови керуючих мікропрограмних автоматів з гнучкою логікою, розроблений формат мікрокоманди часового автомата з гнучкою логікою, розроблена структура часового автомата з гнучкою логікою для реалізації в мікроконтролері. Моделі часових автоматів представлені на мові програмування СІ для мікроконтролера STM32F103 у формі автоматного шаблону та у формі набору мікрокоманд з примусовою адресацією для гнучкого автомата. Виконано поведінкове моделювання запропонованих моделей, результати представлені у формі часових діаграм за допомогою програмного логічного аналізатора.
Keywords: часовий автомат; мікроконтролер; логічне управління; граф переходів; стан; гнучка логіка