Особливості дослідження носового дихання у спортсменів - Прісич, О. Ю.; Носова, Я. В.; Аврунін, О. Г. (НТУ «ХПІ», 2021)
Виконання функціональних досліджень носового дихання під навантаженням у форсованому режимі пов'язане з методологічними труднощами забезпечення риноманометричних вимірювань. Тому, для застосування у спортивній медицині доцільно розробляти удосконалені конструкції стандартних риноманометричних засобів
Keywords: риноманометрія; форсований режим; носове дихання