Автоматні шаблони в технології проектування систем реального часу - Кучеренко, І. О. (My University, 2019)
Метою проекту є підвищення ефективності процесу розробки кінцевих керуючих автоматів з часовим логічним (не мікропрограмним) керуванням на мовах програмування та опису апаратури. У ході виконання проекту були розглянуті шаблони програмування, автоматне програмування та темпоральні графи переходів. Розглянута поведінка однопроцесного та двупроцесного шаблону до та після імплементації.
Keywords: патерни програмування; системи реального часу; автомат Vура; автомат мiлi