Технологія пріоритетного кольоровідтворення в репродукційній системі - Ткаченко, В. П.; Гордєєв, А. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2022)
Колірний простір має обмежене колірне охоплення, це повинно бути враховано, коли у систему обробки вводиться інформація про реальний CMYK, що використовується в даному процесі. Розроблена інформаційна модель дозволить реалізувати технологію пріоритетного кольоровідтворення, що підвищує точність перетворення колірної інформації оригіналів та, відповідно, якість виробництва друкованих видань.
Keywords: колір; кольоровідтворення