Аналіз програмного забезпечення для створення комп’ютерних ігор – візуальних новел - Березовська, В. А.; Парамонов, А. К. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі визначені технології та функціональні можливості необхідні для ігор жанру візуальна новела. Проаналізовані сучасні програмні засоби для розробки комп’ютерних ігор щодо переваг та недоліків їх використання для створення візуальних новел.
Keywords: візуалізація; програмне забезпечення