Математична модель руху drones при взаємодії з фізичним неорганізованим середовищем - Жемір, О. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження математичної моделі руху drones при взаємодії з фізичним неорганізованим середовищем. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджується можливість застосування легких drones для виконання різних завдань повністю в автономному режимі при взаємодії з фізичним неорганізованим середовищем. Дослідження метематичної моделі побудови траєкторії автономного польоту drones довели можливість практичного використання подібних пристроїв при взаємодії з фізичним неорганізованим середовищем. Раніше вважалося, що за таких умов можливість виконувати поставлені завдання можуть забезпечувати лише апарати, оснащені складними супутниковими чи оптичними навігаційними системами. Це насамперед стосується дій під час надзвичайних ситуацій, викликаних техногенними чи природними чинниками.
Mathematical Model of Drones Movement when Interacting with Physical Unorganized Environment
Keywords: алгоритм управління; фізичне середовище; drones