Розробка підсистеми управлення інтелектуальним роботом - Гребенюк, Б. А. (ХНУРЕ, 2023)
В роботі проведено роботу з розробки підсистем управління інтелектуальним роботом. Для досягнення мети проведено аналіз вихідних даних, описано загальний принцип побудови імітаційної моделі робота і розроблено структурну схему системи управління інтелектуальним роботом.
Keywords: інтелектуальний робот; система навігації