Дослідження методів прогнозування дорожнього трафіку - Клочко, О. Ю. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження та аналіз різних методів регресії для прогнозування швидкості транспортного потоку та виявлення найбільш доцільного. Методи розробки базуються на методах регресійного аналізі, мові програмування Python та її бібліотек. У результаті був проведений аналіз предметної галузі, поставлені завдання дослідження, аналіз існуючих методів та алгоритмів, планування та проведення дослідження та виявлено найбільш влучний метод для прогнозування швидкості автомобілів
Keywords: квантильна регресія; транспортний потік; трафік; прогнозування дорожнього трафіку