Спосіб контролю за температурою - Семенець, В. В.; Єлізаров, В. В.; Сидоренко, А. Т.; Леонідов, В. І.; Муравйов, С. Д.; Олевський, О. М. (ЗАТ "СПЕЦІНЖНАЛАДКА АСУ", ХДТУРЕ, УНДІПБ МВСУ, 2002)
Винахід відноситься до вимірювальної техніки, а саме до способу контролю за температурою, і може бути застосованим в системах температурного контролю у технологічних процесах виробництва, а також у техніці пожарної сигналізації
Keywords: вимірювальна техніка; температура