Проектування локальної мережі підприємства - Бєлих, К. В.; Скорик, Ю. В. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є спроектувати локальну мережу для підприємства, проведення аналізу цієї мережі.
Keywords: проектування мережі; локальна мережа; аналіз мережі