Можливості методу назальної спірометрії - Ібрагім Юнусс Абделхамід (Держ. біотехнологічний ун-т, 2024)
за рахунок спрощеного методу тестування носового дихання – назальної спірометрії, можливо отримання характеристик, які теж характеризують порушення назальної повітряної провідності, що може використовуватись для скринінінгу та телемедичних застосувань.
Keywords: скринінінг; дихання носове