Моделі і методи захисту кіберпростору на основі аналізу великих даних з використанням машинного навчання - Адамов, О. С. (My University, 2019)
Мета дослідження – істотне зменшення часу виявлення і блокування кібератак, спрямованих на кіберпростір суб'єкта, шляхом використання розроблених матричних моделей і логічних методів тестування, перевірки та діагностування за рахунок введення обчислювальної надмірності в інфраструктуру кіберпростору.
Keywords: кіберпростір; машинне навчання; кубітна модель; сінтез тестів