Реклама, як інструмент комунікації в умовах кризи - Голубник, Т. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
У роботі проаналізовано які заходи застосовувались в країнах під час кризи зі сторони реклами. Виокремлено та сформовано рекомендації впливу на споживача у країнах кризи. Продемонстровано типи медіа, які доцільно використовувати для стійкості і стабільності суспільства в умовах кризи.
Keywords: реклама; криза