Про існування та єдиність розв’язку однієї нелінійної задачі з монотонним оператором та багатьма параметрами - Гладуш, Д. Б. (ХНУРЕ, 2020)
Мета даної роботи - довести існування та унікальність розв'язку однієї крайової задачі для нелінійного еліптичного рівняння з монотонним оператором та чотирма параметрами та обґрунтувати можливість побудови двостороннього наближення до розв'язку.
Keywords: крайова задача; нелінійне еліптичне рівняння; монотонний оператор; двостороннє наближення