Розробка віртуальних фільтрів-масок для застосування в соціальних мережах - Мотрук, С. Р. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота полягає в розробці тематичних віртуальних фільтрів-масок з метою застосування їх в соціальних мережах для подальшого поширення мобільного додатку «Mobile Habit Tracker». Під час роботи було створено декілька скетчів майбутніх варіантів за аналогами популярних фільтрів-масок у соціальних мережах, потім з них були вибрані ті, які найкраще передають унікальну суть додатку та перекликаються з його особливим дизайном. Було розроблено три фільтр-маски, а саме: фільтр-маска рандомайзер, яка обирає звичку для контролю у трекері або як засіб розваг; фільтр-маска з прогресом для само оцінювання своїх досягнень у мобільному додатку; б’юті-маска з перемикачем, яка створена для цільової аудиторії додатку та має його абревіатуру. В кваліфікаційній роботі описані цілі та задачі щодо розробки фільтрів-масок, проаналізована застосування аналогічних технологій у соціальних мережах, обґрунтовано вибір програмних засобів, спроектовано інформаційну структуру та навігацію фільтрів-масок, розроблено дизайн, елементи та фільтри-маски, проведено тестування та публікацію фільтр-масок у соціальних мережах Instagram та Facebook.
Keywords: фільтр-маска; реклама