Пристрій для керування багатофункціональним біоелектричним протезом руки - Чернишев, В. П.; Чернишев, О. О.; Чернишев, С. О.; Семенець, В. В.; Висоцька, О. В. (ХНУРЕ, 2011)
Корисна модель належить до медицини, а саме до протезування і протезобудування, і може бути використана для керування багатофункціональними біоелектричними протезами верхніх кінцівок
Keywords: медицина; протезування; протезобудування; біоелектричний протез