Сегментація дентальної рентгенограми при ендодонтичному лікуванні - Перепелиця, О. М. (ХНУРЕ, 2021)
Розглядаються питання сегментації дентальної рентгенограми при ендодонтичному лікуванні
Keywords: сегментація рентгенограми; дентальна рентгенографія; ендодонтичне лікування; обробка зображень