Управління складом торговельного підприємства з використанням платформи бізнес-додатків Odoo - Геселева, Н. В.; Васильківська, К. В.; Пронюк, Г. В. (My University, 2020)
У роботі досліджено ключові аспекти розвитку складського обліку на основі використання інформаційних технологій. Зазначено, що впровадження сучасного програмного забезпечення у діяльність складської системи призводить до зміни бізнес-моделей і удосконалення стратегічного планування; покращує взаємодію між усіма учасниками логістичного процесу; збільшує продуктивність діяльності і, як наслідок, підвищує конкурентоспроможність торговельних підприємств на ринку. Для інтернет-магазину «AntiCrown», який спеціалізується на роздрібній торгівлі медичних товарів з використанням ERP і CRM платформи Odoo було розробленo власну модульну систему управління складами, здійснено її налаштування з врахуванням особливостей діяльності підприємства. Проаналізовано можливості використання програмної платформи бізнес-додатків Odoo для супроводу бізнес-потреб торговельного підприємства, зроблено висновок, що вона є одним з найкращих інструментів, який оптимально підходить для впровадження передових систем управління в логістичну діяльність торговельного підприємства і в інші сфери бізнесу.
Keywords: бізнес-додатки; управління запасами; інформаційна логістична система; цифровізація