Implementation of Communication Phase of Data Exchange Protocol Prototype between IDPSs - Єременко, О. С.; Persikov, A. (Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017, 2017)
У роботі пропонується варіант реалізації фази етапу обміну інформацією прототипу протоколу обміну даними між системами виявлення та протидії атакам з урахуванням таких факторів компрометації системи, як проведення екстенсивного криптоаналізу, так і вразливостей використовуваних комунікаційних технологій (компрометація елементів мережі – вузлів, каналів, маршрутів).
Keywords: infocommunications, network security; прототип, протокол, обмін даними, система виявлення та протидії атакам, багатошляхова маршрутизація, метрика, ймовірність компрометації