Віртуальне управління перевізними процесами на автомобільному транспорті - Неронов, С. М.; Плєхова, Г. А.; Костікова, М. В. (ХНУРЕ, 2024)
У зв’язку з доцільністю перенесення віртуального управління автотранспортом в хмарну середу в роботі розглянута апаратна віртуалізація, Web-рішення та інтерфейс користувача Neuronet автотрансферу. Цей матеріал буде корисним при розгортанні клієнт-сервісної технології рухомого складу автомобільного трансферу.
Keywords: автотрансфер; neuronet; web-комплекс; opengts; маршрутизатор