Дослідження швидкодії системи озеро даних в залежності від різних постачальників хмарних сервісів - Смеляков, К. С.; Кузьменко, О. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є створення інформаційної системи з автоматичного розгортання Озера Даних на 3-х хмарних провайдерах: GCP, AWS, Azure, та порівняння варіантів реалізації Озера Даних на цих провайдерах за швидкістю додавання даних.
Keywords: хмарний провайдер; хмарний сервіс