Аналіз продуктивності методів хешування для пошуку подібності на вбудованих даних - Сахаров, М. Г. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – процес аналізу продуктивності роботи методів хешування. Предмет дослідження – методи хешування. Мета роботи – аналіз методів хешування для пошуку подібності на вбудованих даних. Метод дослідження – криптографічний аналіз. В кваліфікаційній роботі виконаний аналіз методів хешування для пошуку подібності на вбудованих даних
Keywords: вбудованні дані; хешування; шифрування; MD5; SHA-1; SHA-256; DES; 3DES