PHP & HTML: файли COOKIE, сесії, автентифікація - Олінкевич, Я. В. (ХНУРЕ, 2023)
У даній статті проведено аналіз роботи файлів cookie та їх використання в PHP. Розглянуто процес HTTP-автентифікації та використання сесій. Запропоновано можливі програмні рішення питань автентифікації, файлів cookie та сесій.
Keywords: браузер; файли cookie; PHP & HTML