Дослідження засобів підвищення ефективності реклами - Чеботарьова, І. Б.; Баришева, В. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
В роботі розглянуто діяльність інтернет-магазину молодіжного одягу «Мясо», його маркетингова діяльність та засоби просування. Проаналізовано основні види реклами магазину і засоби підвищення ефективності цієї реклами.
Keywords: реклама; ефективність реклами