Global Cyber Security Forum - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2019)
В збірник включені матеріали Першого міжнародного науково-практичного форуму «Global Cyber Security Forum».
Keywords: інформаційні технології; інформаційна безпека; матеріали конференції