Методи створення персонажів в геймдейві - Заворін, Є. І. (My University, 2022)
Предмет дослідження – засоби та методи створення 3D-персонажів Мета кваліфікаційної роботи – розробка 3D-моделі ігрового персонажа, та його текстурування Методи дослідження – Створення концепт-арту, скульптинг, моделювання, ретопологія, UV-розгортка, ріггінг, запікання, текстурування. Для досягнення поставленої мети було проведено аналіз предметної області, проаналізовані інуючs 3D-розробк, був проведений аналіз засобів для розробки 3D-моделі, розроблений план по створенню ігорового персонажа та реалізація розробленого плана засобами 3D-технологій. Об'єкт дослідження – методи 3D-персонаж.
Keywords: скульптинг; ретопологія; uv-розгортка; запікання; ріггінг; текстурування