Проблема вибору та критерії оцінки засобу автоматизованого проектування - Шеховцова, В. І. (My University, 2014)
Приведена градація систем автоматизованого проектування та особливості кожного рівня. Представлена класифікація критеріїв щодо вибору засобу автоматизованого проектування при розробці САПР, приведені основні характеристики кожного критерія та їх ознаки. Визначені головні підходи до вирішення проблеми вибору засобу автоматизованого проектування
Keywords: системf автоматизованого проектування; САПР; вибор засобу автоматизованого проектування