Модель вибору оптимального варіанту продажу кредитних послуг банку - Полозова, Т. В.; Воскобойник, О. М. (Хмельницький національний університет, 2008)
Основний акцент в даній публікації зроблено на удосконаленні методичного інструментарію вибору оптимального варіанту продажу кредитних послуг комерційного банку. Запропонована модель дозволяє на основі статистичних показників діяльності підприємства та вагових коефіцієнтів значущості груп фінансових показників отримати додатковий інструмент під час прийняття рішення щодо продажу кредитних послуг комерційного банку.
Keywords: кредит; кредитні послуги банку; кредитування; об'єкти кредитування; збутова політика комерційного банку