Дослідження методів оптимізації при розробці програмного забезпечення для інвентаризації обладнання на підприємстві - Радванський, А. І. (My University, 2023)
Метою роботи є проектування та розробка програмного комплексу для проведення інвентаризаційного обліку обладнання на підприємствах з подальшим складанням звітності згідно з державними наказами Міністерства фінансів України. Оригінальність та новизна результатів наукового дослідження полягає у розробці власних алгоритмів редагування та форматування даних, об'єднаних в адаптери перетворення необхідного формату даних, запроваджених у ПК. Практична значущість роботи полягає у спрощенні проведення інвентаризаційного обліку обладнання з автоматизованим проведенням аналізу та звітності процесів для користувачів, що належать до предметної галузі «інвентаризація». Область застосування програмного забезпечення (ПЗ) на підприємствах будь-якої категорії та типу, що займаються будь-яким видом діяльності, починаючи від малого приватного бізнесу та закінчуючи великими корпораціями, яким потрібно складати звітність щодо проведення інвентаризаційного обліку
Keywords: інвентаризація; облік обладнання; триланкова архітектура ПЗ; мобільний додаток; веб-додаток; штриховий код; термінал збору даних