Методи та засоби розробки мобільних застосунків - Будник, В.В. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз сучасних методів та засобів мобільних застосунків. У ході виконання кваліфікаційної роботи були проаналізовані методи та засоби розробки мобільних додатків, розглянуті особливості, виявлені переваги та недоліки кожного з них. Було визначено в яких ситуациях, який метод розробки краще використовувати та наведено приклади застосунків.
Methods and Tools for Developing Mobile Applications
Keywords: мобільні застосунки; нативні застосунки; кросплатформні застосунки; гібридні застосунки; PWA; iOS; Android; Xamarin; React Native; Flutter; HTML5; CSS; Ionic; Sencha Touch; Onsen; Angular; Vue