Дослідження ступеня рухливості носового клапану за даними електроміографії - Аврунін, О. Г.; Носова, Т. В.; Жемчужкина, Т. В. (НТУ «ХПІ», 2010)
Розглядаються дослідження ступеня рухливості носового клапану за даними електроміографії
Keywords: носовий клапан; носове дихання; електроміографія; частота сигналу