Впровадження інтерактивних методів для дистанційного навчання - Клінова, О. А.; Ткачова, С. О. (Видавництво ТОВ «Стильна типографія», 2021)
В тезах доповідається про можливість використання комп’ютеризованих комплексів як ефективної форми для проведення практичних занять здобувачам технічних і гуманітарних спеціальностей. Подібна тактика проведення занять надає змогу відпрацювати і закріпити теоретичні знання, при чому для здобувачів технічного профілю – практично дослідити процес створення подібних розробок, удосконалити практичні навики щодо створення комп’ютеризованих комплексів, а для здобувачів гуманітарного профілю – особисте вивчення процесу застосування технічної розробки у майбутній професійній діяльності та використанні доробок у медичних установах та реабілітаційно-діагностичних центрах.
Keywords: дистанційна освіта; інтерактивні методи навчання; технічні спеціальності; гуманітарний профіль